Οδηγός

ΓΡΑΔΑ RESTAURANT

ΓΡΑΔΑ RESTAURANT
Καπετανόπουλος Κοσμάς
Οδός: Ορεστείων 37
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Καστοριά
Longitude: 40.525427
Latitude: 21.263613
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2467029615
Facebook: Facebook
Περιγραφή:

Προσεγμένη παρουσίαση πιάτων που αναδεικνύουν μαναδικά τα φυσικά αρώματα και συστατικά τους, η ποιότητα φαγητού καθώς και η μοναδικότητα του χώρου σε συνάρτηση με την ατμοσφαιρική μουσική είναι οι βασικές αρχές ενός από τα γνωστότερα εστιατόρια.

Στην Βόρεια πλευρά της Πόλης, δίπλα από την λίμνη Ορεστιάς, από τον Ιούλιου του 2009 δημιουργήθηκε για σας το μοναδικό Bistrot-Restaurant της περιοχής με τα πιο δημοφιλή και απολαυστικά πιάτα απ’ όλον τον κόσμο, συνδυάζοντας αρμονικά τοπικά υλικά στη δημιουργική κουζίνα με την πιο gourmet διάθεση και τις χαμηλότερες τιμές !

Αξίζει να δοκιμάσετε το Μπον φιλέ με καραμελωμένα κρεμμύδια και αχλάδια ποσέ σε σάλτσα φραμπουάζ, το ταρτάρ μελιτζάνας με καπνιστό χοιρινό και τσύλι, το φιλέτο λευκού ψαριού σε φρυγανισμένο ψωμί και αφρώδη σάλτσα σαφράν καθώς και τη μεγάλη ποικιλία σε pasta και ριζότο … και πολλά άλλα !

Μην παραλείψετε τις δημοφιλέστερες μπύρες απ΄ όλη την Ευρώπη (Krombacher, Berlin φρέσκιες βαρελίσιες Νο1 στην Γερμανία) και τις καλύτερες ετικέτες κρασιών από την Μακεδονία.

Ο χώρος μας πάντα φιλόξενος και ζεστός παραπέμποντας στα Γαλλικά Bistrot και τις Αγγλικές Pub θα σας μείνει αξέχαστος !

Ημερομηνία προσθήκης: 12.5.2010  
Powered by Sigsiu.NET