Οδηγός

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
Κωτσόπουλος Δημήτριος
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Οδός: Μητροπόλεως 14
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Καστοριά
Νομός: Καστοριάς
Longitude: 40.520786
Latitude: 21.263925
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2467503323
Κινητό: 6940823501
Περιγραφή:

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία αίτησης για τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων.
•    Η μελέτη της εγκατάστασης λαμβάνοντας πάντα υπόψη την απόδοση, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς αλλά και την αισθητική εναρμόνιση τόσο με το κτίριο όσο και με τον περιβάλλοντα χώρο.
•    ΟΙ διαδικασίες αδειοδότησης όπως την έκδοση της απαραίτητης Έγκρισης Εργασιών Μικρής Κλίμακας από την Πολεοδομία και τους Όρους Σύνδεσης με το Δίκτυο από τη ΔΕΗ  
•    Η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού από αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας, πάντα με τους καλύτερους όρους σε τιμές, τρόπο πληρωμής και εγγύηση.
•    Η κατασκευή από τα εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία μας με έμφαση στη ποιότητα κατασκευής, την  ελαχιστοποίηση της επέμβασης στο κτίριο και την ασφάλεια όλων.
•    Η μέτρηση και πιστοποίηση του έργου πριν τη διασύνδεση με το δίκτυο της.


Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου, ξύλου, pellete καθώς και την τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών και ηλιακών θερμοσιφώνων στην οικία σας ή όπου αλλού απαιτείτε.

Ο ήλιος είναι μια τεράστια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.Μια πηγή ενέργειας που με τις παρούσες τεχνολογικές εξελίξεις μπορούμε να  εκμεταλευτούμε σε μεγάλο βαθμό.  Τα οφέλη όσον αφορά το περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία είναι τεράστια και αφορούν ολόκληρο το πλανήτη που όλοι μας ζούμε.


Panels  25 χρόνια εγγύηση απόδοσης.
15 χρόνια εγγύηση προϊόντος.

Inverters 20 χρόνια εγγύηση
Βάσεις στήριξης 25 χρόνια εγγύηση.
Καλώδια 25 χρόνια εγγύηση.
Ημερομηνία προσθήκης: 1.6.2011  
Powered by Sigsiu.NET