Οδηγός

ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Νώτης Ελευθέριος
Οδός: Περιοχή ΧΛΟΗ
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Καστοριά
Νομός: Καστοριάς
Longitude: 40.53628
Latitude: 21.257954
Τηλέφωνο: 2467023076
Fax: 2467023061
Περιγραφή:Στην νύφη της δυτικής Μακεδονίας στην μαγευτική Καστοριά και στην βόρεια πλευρά της λίμνης, βρίσκεται από το 1978 η παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα παράδεισος.

Οι λεπτομέρειες στην διακόσμηση με τα ζεστά μεσογειακά καφέ και μπεζ χρώματα, άψογα συνδυασμένα με το πέτρινο μοτίβο σας καλωσορίζουν αμέσως σε ένα περιβάλλον οικείο και ταυτόχρονα ξεχωριστό
Σε ένα περιβάλλον που υπόσχεται μοναδικές απολαύσεις ο παράδεισος ξέρει να κρατά της υποσχέσεις του και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το ανακαλύψετε από το να γευτείτε  τις απολαυστικές γευστικές προτάσεις του.

Το μενού μας έχει επιλεγεί με προσοχή δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και χρησιμοποιώντας ντόπια υλικά και προϊόντα της Καστοριάς.
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε εκτός από την μεγάλη ποικιλία κρεατικών της ώρας, το χοιρινό κότσι, το αρνί στην σούβλα, την αρνίσια συκωταριά, το κεμπάπ ( χοιρινό – κοτόπουλο - πρόβειο ), τα κρεατίνια και την τηγανιά ( χοιρινή - κοτόπουλο ) αλλά και τα κυνήγια κατά την χειμερινή περίοδο.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κρασιών, για όλα τα γούστα αλλά και το δικό μας κόκκινο κρασί που με μεράκι παρασκευάζουμε κάθε χρόνο, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Ο επίλογος δε θα μπορούσε να είναι άλλος από μια ποικιλία γλυκών ημέρας και φρούτων εποχής, ένας πειρασμός που δύσκολα θα του αντισταθείτε.
Επισκεφτείτε την πόρτα του παραδείσου και περάσετε τις πύλες της απόλαυσης, της φιλικότητας και της ζεστασιάς.

Γουρουνόπουλο στην σούβλα.


Ημερομηνία προσθήκης: 21.12.2010  
Powered by Sigsiu.NET