Οδηγός

ΑΛ-ΓΕΡ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΪΑ

ΑΛ-ΓΕΡ  ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΪΑ
Ε. ΤΖΗΜΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Οδός: Ιουστινιανού 7
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Καστοριά
Longitude: 40.522323
Latitude: 21.263951
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2467028366 & 96386
Περιγραφή:

ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΙΡΙΝΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΩΛΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ.

Ιστορικό
Πριν από 30 χρόνια, σε μια από τις πιο όμορφες κοιλάδες του νομού, στο Γέρμα Καστοριάς, οι γονείς μας γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου, ξεκίνησαν και δημιούργησαν ένα μικρό εκτροφείο χοιρινών, έχοντας σαν κύριο μέλημα τους την παραγωγή κρέατος για να ζήσουν την οικογένεια τους.
Η περισσή φροντίδα και η αγάπη για τη δουλειά τους εντρύφησαν και σε μας, τα παιδιά τους, το ενδιαφέρον και την θέληση να συνεχίσουμε το έργο τους, με γνώμονα την αγάπη για την φύση και την υγιεινή ζωή.

Έτσι με μεράκι και πολλή δουλειά, καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια, να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη οικογενειακή επιχείρηση, που σήμερα αποτελείται από πέντε χοιροστασιακές μονάδες, ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο επεξεργασίας κρέατος, παραγωγής κρεατοσκευασμάτων και αλλαντικών και ένα μεγάλο δίκτυο χονδρικής και λιανικής πώλησης στην αγορά.

Σήμερα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε Θεσσαλονίκη, Πλάτωνος 71 & Αχιλλέως (γωνία) Εύοσμος/Θεσσαλονίκη, σε όλη τη Δ.Μακεδονία, και στο νέο κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης στην πόλη της Καστοριάς στην οδό Ιουστινιανού 7.(απέναντι από το Δημαρχείο)

Η έκδοση αυτή ενδιαφέρει όλους εσάς που φροντίζετε να αγοράζετε ελεγμένα προϊόντα και που ως καταναλωτές αναζητάτε τις προδιαγραφές ποιότητας για το καθημερινό σας τραπέζι.Ακόμα αφιερώνεται σε σας που έχετε γευστικές ανησυχίες και ψάχνετε πάντα κάτι το ιδιαίτερο.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας και μετά αφήστε την έμπνευση και το μεράκι σας να μεταμορφώσουν τις πρώτες ύλες σε γεύσεις υπέροχες ή απλά δοκιμάστε τις γευστικές επιλογές που σας προτείνουμε από τις ( δημιουργίες ευ ζην ) και καλή σας όρεξη.


Ημερομηνία προσθήκης: 12.5.2010  
Powered by Sigsiu.NET