Οδηγός

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΟΡΧΙΔΕΑ

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΟΡΧΙΔΕΑ
Χριστίνα Παυλάκου
Οδός: Φιλίππου 8
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Ν. Ζούζουλη
Νομός: Καστοριάς
Longitude: 40.50088
Latitude: 21.245368
Τηλέφωνο: 2467503509
Κινητό: 6979296216
Προσφορές
Περιγραφή:

Όταν η μαγεία συναντάει τη φύση δημιουργούνται οι καλύτερες συνθέσεις.
Όταν η τέχνη συναντάει την εμπειρία τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε φαντασία.
Όταν η γνώση συναντάει την υπευθυνότητα τότε δημιουργούνται οι κατάλληλες βάσεις που θα σας συνοδεύουν σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Το κατάστημα μας δημιουργήθηκε με στόχο να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις μεγαλύτερες απαιτήσεις. το γεγονός αυτό το καθιστά αξιόπιστο δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.  
σε αυτό βοηθά η γνώση, η εμπειρία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση, βάζοντας πάνω απ’ όλα το κοινό όφελος και όχι το μέγιστο προσωπικό κέρδος.

Επειδή οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες στη ζωή μας δεν τελειώνουν ποτέ έχουμε φροντίσει να εξοπλίσουμε το ανθοπωλείο μας έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σωστά και με υπευθυνότητα από το πρώτο καινούριο ξεκίνημα της ζωής σας με τον σύντροφο σας τη στιγμή του αρραβώνα, στη συνέχεια για  έναν αξέχαστο γάμο, για ονειρεμένες δεξιώσεις και για εντυπωσιακούς στολισμούς εκκλησίας και οικίας. μαζί σας θα είμαστε και όταν θα έρθει η στιγμή της βάπτισης καθώς αναλαμβάνουμε στολισμό εκκλησιάς και κολυμβήθρας .
αναλαμβάνουμε επίσης και πιο ιδιαίτερους στολισμούς.

Εμπιστευτείτε μας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, γιατί η δική σας ευτυχία και άριστη εξυπηρέτηση είναι δική μας υπόθεση.Ημερομηνία προσθήκης: 10.11.2010  
Powered by Sigsiu.NET