Οδηγός

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ MOTOACTION

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ MOTOACTION
Ζουρνατζής Νίκος
Οδός: Λεωφόρος Κύκνων 14
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Καστορία
Longitude: 40.51823
Latitude: 21.255925
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2467086979
Fax: 2467086979
Προσφορές
Facebook: Facebook
Περιγραφή:

Η επιχείρηση motoaction ιδρύθηκε το 1994 και εδρεύει στην πόλη της Καστοριάς (Λεωφ.Κύκνων14).
Ασχολείται με την εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών καθώς επίσης και με την εμπορία αξεσουάρ μοτοσικλέτας.
Το άψογο σέρβις, οι προσιτές τιμές σε είδη υψηλής ποιότητας και ο σεβασμός σε κάθε ανάγκη του μοτοσικλετιστή μας κρατάει υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.
Με τα πολλά ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, ευκολίες και δόσεις μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε οποιοδήποτε προϊόν εμπορεύετε η επιχείρηση μας.
Η άμεσα και γρήγορη αποστολή της κάθε παραγγελίας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μας έκαναν γνωστούς σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών.
Από το 2000 η motoaction διαθέτει κατά αποκλειστικότητα, για ολόκληρη την Ελλάδα, τα προϊόντα των βελτιωτών από την Γαλλία Bud Racing διευρίνοντας την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της.

Είμαστε στην διάθεση σας πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για oτιδήποτε χρειαστείτε, ακόμη και μια απλή ερώτηση.


Ημερομηνία προσθήκης: 12.2.2010  
Powered by Sigsiu.NET