Οδηγός

ΓΟΥΝΑΡΙΚΑ TZOULAS FURS

ΓΟΥΝΑΡΙΚΑ TZOULAS FURS
Ευάγγελος Τζούλας
Οδός: Χλόη
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Καστοριά
Νομός: Καστοριάς
Longitude: 40.532065
Latitude: 21.257761
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2467022305
Fax: 2467022305
Κινητό: 6996022009
Facebook: Facebook
Περιγραφή:

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την επιχείρηση μας “Tzoulas Furs”. Έχουμε εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στο εμπόριο και στην κατασκευή γουναρικών ειδών.

Είμαστε εξειδικευμένοι στην δημιουργία πρωτότυπων ενδυμάτων γούνας, κατασκευασμένα από δέρματα βιζόν και αποκόμματα (πόδια, θηλύκι, κεφάλια και ουρές σε όλα τα χρώματα – φυσικά και βαμμένα). Οι συλλογές μας δημιουργήθηκαν με όλες τις σύγχρονες τεχνικές (κουρεμένα, μαδημένα, με στάμπες, ξεβαμμένα, συνδυασμοί όπως γούνα-δέρμα και γούνα-πλεκτό). Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε προέρχονται από την Αμερική, τον Καναδά, τη Σκανδιναβία και Καστοριανές φάρμες, ακολουθώντας πάντα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επίσης, παράγουμε γουναρικά κατασκευασμένα από Καναδέζικα Beaver δέρματα, Castorino μαδημένα καθώς και ξεβαμμένα, δέρμα λαγού τύπου Rex, Αμερικάνικες γάτες τύπου linx (αγριόγατες), δέρματα finRacoon και δέρματα αλεπούς όπως και πολλά άλλα που αξίζει να δείτε. Μια σειρά από ξεχωριστά αξεσουάρ συμπληρώνει όμορφα τη συλλογή μας!

Θα μας βρείτε επίσης και στό εκθετήριο γούνας της EDIKAΗμερομηνία προσθήκης: 28.4.2011  
Powered by Sigsiu.NET