Οδηγός

Zachos Furs

Zachos Furs
Οδός: Orestiados st. 43
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Kastoria
Δήμος: Kastoria
Νομός: Kastoria
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2467027552
Fax: 2467027552
Περιγραφή:

H “Ζachos Furs” ιδρύθηκε στην Καστοριά το 1980. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, ο δημιουργός της οποίας, Ζάχος Δημήτρης, δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και εμπορίας γούνας από το 1980.

Πιστοί στην Kαστοριανή παράδοση στην τέχνη της γούνας και ενημερωμένοι για τις σύγχρονες τάσεις της μόδας έχουμε δημιουργήσει μία πλούσια συλλογή από γούνες, μουτόν και δερμάτινα.

Τα δέρματα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τις καλύτερες εταιρίες στο είδος όπως η Αmerican Legend, η Blackglama, η Saga, η Nafa και άλλες, ενώ η κύρια συλλογή μας περιλαμβάνει γούνινα παλτά από βιζόν, αλεπού, chinchilla, swakara και πολλά άλλα.

To μεγαλύτερο μέρος των γούνινων προϊόντων μας κατασκευάζεται στο εργαστήριο της επιχείρησης, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν, είτε επιλέγοντας από τα κομμάτια της ήδη υπάρχουσας συλλογής, είτε δίνοντας τη δική τους παραγγελία. Έχοντας ως κύριο γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της η “Zachos Furs” σας παρέχει επιπλέον ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, στις οποίες περιλαμβάνονται επιδιορθώσεις, αναδιαμόρφωση του παλιού σας γούνινου παλτού και αποστολή της παραγγελίας σας στον χώρο σας.


Ημερομηνία προσθήκης: 5.8.2013  
Powered by Sigsiu.NET